Időpont:

Helyszín:

Beszámoló:

Résztvevők:

Adlitzgraben

- sziklamászás -

Adlitzgraben

2011_0925adlitzgraben0017.jpg

 Résztvevők: Ancsa, Józsi, Samu, Kari Papa (Szombathely), Erik, Attila

Újra Adlitzgraben! Hétvégén ismét ezt a remek, sok kemény mászással kecsegtető, de nem utolsósorban gyönyörű sziklát választottuk.

Érkezésünk után szétszóródtunk, mindenki nekifogott a saját elképzeléseinek megvalósításához. Samu és Károly a leghátsó falrész, a Vanitas technikás, sokszor igen ravasz megoldásokkal teli útjait gyűrték, majd más szektorok hosszabb nittsoraiból csemegéztek. (Stielplatz, Larifari, Eritis)

Ancsa és Józsi is kemény, fárasztó napot zárt. Délelőtt a Spielplatz útjait rohamozták, ebéd után a Strassenwand erősen áthajló falát választották. Itt Ancsa felsővel sikeresen teljesítette a King Kong VIII-as nehézségű utat. Legközelebb szívesen szurkolnánk egy alsós próbálkozáshoz is. Józsinak jó pár szép és biztató próbálkozása volt az Existenzialminimumon nyolcasért, csak egy hajszál hiányzott a sikerhez. Következő alkalommal szerintem meglesz.

Erik a fal adta lehetőségekhez képest a könnyebb hatos körüli utakat kereste, közben belekóstolgatva a hetes fokozatba is, gyűjtve a tapasztalatot és az erőt e számára nagyon tetsző sziklafal útjainak meghódításához. Én Eriket segítve a közelében található 8-as körüli utakból csipegettem, majd a kora esti órákat Józsiékhoz csatlakozva kedvenc falszakaszom, a Strassenwand bátran áthajló útjain töltöttem.

Attila


Ha tetszett a beszámoló, oszd meg másokkal is!

Térkép

Galéria

Adlitzgraben

Ezeket olvastad már?


Bad Fischau

Hosszú idő után Tibi barátunk újra velünk tartott a sziklák varázslatos világába

Thalhofergrat

A társulat összetétele biztosította a jó hangulatot, az egész napos vidámságot.