Időpont:

Helyszín:

Beszámoló:

Résztvevők:

London Castle Climbing

- falmászás -

London Castle Climbing

london_castle_climbing_06_242.jpg

Hétvégi londoni kiruccanás egy kis helyi kastélyba.
Miután a szemem hozzászokott a városban tucatjával futkosó Rolls Royce-okhoz, Ferrarikhoz, Porschékhoz, Aston Martinokhoz és a csúfosan ronda Bentley járművekhez, úgy gondoltam miért ne legyek egy kicsit arisztokrata?!
Itt már csak így mennek a dolgok. Nem ám valami csarnok vagy erre a célra felépített épület. Nem. Egy kastély.
Iza és én úgy döntöttünk, hogyha már van egy szép délutánunk, akkor miért ne menjünk mászni egyet. A 12 fontos belépő kissé szíven vágott, de kérem szépen ez itt London Baby.
Cserébe a kastély egész területén mászhattunk, boulderozhattunk, márha a tömegnyomortól volt épp szabad helyünk. A jó szervezésnek és a rengeteg falnak köszönhetően mindig volt helyünk.
Elsőként Izának megmutattam, hogy hogyan kell biztosítani, hogyan kösse ba magát, majd nagyon ügyesen meg is mászott néhány utat. Utána úgy döntöttünk, hogy 2 órát boulderozunk, ami elképesztően fárasztó feladat, de nagyon hasznos, hisz idén lesz sziklamászásunk is, úgyhogy érdemes edzeni rá.
3 óra után eléggé elfáradva, ujjaink lezsibbadva, kezünket nem érezve döntöttünk úgy, hogy akkor elég lesz mára a mókából és nyomjunk be egy hagyományos fish and chips-et.
Fújjj....


Ha tetszett a beszámoló, oszd meg másokkal is!

Térkép

Galéria

London Castle Climbing

Ezeket olvastad már?


Hochschwab túra

Szokásos reggel. Hajnali 4. Peti előtt állunk, várjuk, hogy jöjjön. Telefon. Semmi. Telefon mégegyszer. Álmos…

Samu Matterhorn mászása

Hát a szívem párszor a torkomban volt, jó nagy pszichés terhelés volt az egész mászás,…